Randuiala - Bucuresti

Țara Făgărașului

Tarafagarasului.eu este o Instituţie nonformală, care funcţionează ca un generator de proiecte, campanii, concepte, evenimente, face demonstraţii de atitudine şi exerciţii de sensibilitate! SCOP: revitalizarea prin redescoperire, conservare, trăire şi promovare a Ţării Făgăraşului, românismului şi creştinismului! Instituţie Virtuală cu Aplicaţii Reale, care propune o viziune proprie asupra a ceea ce înseamnă locuri, oameni, obiceiuri, cultură autentică din Ţara Făgăraşului şi armonizarea acestora cu timpurile prezente. 

tarafagarasului.eu nu se dorește a fi o alternativă la ceea ce fac autorităţile locale sau alte organizaţii pentru promovarea acestei zone binecuvântate, ci o completare de bun simţ, cu intenţii dintre cele mai bune.

tarafagarasului.eu este o instituție nonformală, inițiată și coordonată de Alina Zară și Elena Daniela Graură. tarafagarasului.eu reunește următoarele proiecte: Muzeul de Pânze și Povești Mândra / atelierul-șezătoare Mândra Chic / atelierul gourmet gourmeTraditional / proiectul internațional de călătorie "Suveica Mamei Ruța în jurul lumii", proiectul de povești "Țara Cerurilor Deschise" / Restaurantul Casa Terra. 

http://www.tarafagarasului.eu/

 

Predania Atelierul de Grafica Factum Design Vectorpixel Azero Neamunit Asociatia de Geopolitica Asociatia Traditia